3 websites in 1 door slimme technologie


responsive designKlaar voor de toekomst met een slimme website!
Omdat wij alle website`s bouwen naar de huidige standaarden van de moderne technologie maken wij  gebruik van zogehete responsive technologie.


Tablets en mobiele telefoons

Tegenwoordig zijn tablets zoals een ipad of een galaxy tab niet meer weg te denken uit ons dagelijk leven, om snel even wat op te zoeken op internet wordt even snel de smartphone of tablet gepakt. U loopt potentiele klanten en bezoekers mis als u website niet perfect wordt weergegeven op deze mobiele apparaten.
 

Een perfecte weergave zonder gedoe

Doordat uw nieuwe website precies weet vanaf welk apparaat de bezoeker de website bekijkt past deze zich aan voor een perfecte weergave. Zo hoeft met op een smartphone niet telkens in te zoomen om teksten duidelijk te kunnen lezen maar zorgt de website zelf al voor een perfecte weergave.
 

De hele website wordt opnieuw ingedeeld

Vaak wordt gedacht dat responsive design alleen maar het verkleinen is van de website. maar het is meer dan dat. De gehele website deelt zichzelf opnieuw in zodat belangrijke content bovenaan komt te staan, bepaalde afbeeldingen worden weggelaten ivm laadtijden en knoppen op een logische plaats worden weergegeven voor gebruik met een smartphone.
 

Voorbeeld:

responsive-mobiele-website

Bereikbaarheid

Webdesign Venlo is zowel telefonisch, per mail en via de webchat bereikbaar


Maandag-Vrijdag:
09:00 uur - 17:30 uur 

Contactgegevens

Webdesign Venlo
Kazernestraat 17
5928NL Venlo


Telefoon: 
+31 (0)77 - 711 45 19

kaart

Routeplanner Google Maps